Genieten van de Waddenzee en de eilanden
zeilklipper Aegir
Nederlands Deutsch

Individuele reizen

Je hoeft niet altijd met je eigen groep te komen om te zeilen. Er zijn ook zeilreizen waarbij je een hut kunt huren of je individueel in kunt schrijven.

Oerol

De Aegir maakt ook in 2016 weer een Oerol reis en wel van 12 t/m 19 juni. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Zondagmiddag 12 juni 2016 varen we vanaf Harlingen naar Terschelling (omstreeks 18.00 uur). Zondagmiddag 19 juni 2016 zeilen we terug naar Harlingen (tijdstip in overleg).

De dagprijs p.p. is € 45,- en wanneer men voor de gehele periode boekt wordt het € 37,-/dag. De reis heen en/of terug is gratis voor logés.   

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wedstrijden

In 2016 doet de Aegir aan 3 wedstrijden mee. Ook hierbij is het mogelijk om je individueel aan te melden.

Klipperrace - Enkhuizen
8 & 9 oktober 2016
De Klipperrace bestaat uit twee onderdelen. Op zaterdag wordt de Drie Stedenrace gevaren die begint met de spectaculaire ankerstart in het Krabbersgat .‘s Avonds liggen we in de haven van Enkhuizen waar na het eten een feest met live muziek is. Op zondag wordt een Olympische baan gevaren met als afsluiting de prijsuitreiking. 
Voor de Klipperrace is er nog plaats voor individuele aanmeldingen! 

Brandarisrace - Harlingen
15 oktober 2016
De Brandarisrace is een zeilwedstrijd van Harlingen naar Terschelling. Op Terschelling is 's avonds de prijsuitreiking in de Braskoer. De volgende dag varen de schepen weer terug naar Harlingen. 

Waddenrace - Harlingen
5 & 6 november 2016 
De Waddenrace is een zeilwedstrijd voor traditionele charterschepen naar de havens van Den Oever, Texel (Oudeschild), Vlieland en Terschelling (in willekeurige volgorde). Je kunt binnen 12 uren terug zijn in Harlingen maar het kan ook 24 uren duren!   

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Meezeilreizen

Holland Sail organiseert ook enkele meezeilreizen op verschillende schepen. Kijk hiervoor op de site van Holland Sail. 

Contactgegevens

Postbus 137
8860 AC Harlingen
Nederland 


T. 06-51 842 671

E. info@aegirzeilvaert.nl