Genieten van de Waddenzee en de eilanden
zeilklipper Aegir
Nederlands Deutsch

Arrangementen

Naast de programma's op maat bieden wij ook enkele speciale arrangementen aan zoals het winterzeilen.

Winterdagen naar de eilanden
Na een grondige verbouwing in de vorige winter is de Aegir klaar voor de toekomst. Er is veel aandacht besteed aan isolatie en verwarming waardoor het schip ook zeer geschikt is voor tochten in de wintermaanden. De thuishaven Harlingen maakt de eilanden goed bereikbaar voor een (lang) weekend of een week vakantie met de familie op bijvoorbeeld Terschelling. Je brengt je spullen in Harlingen aan boord en je vervoer en accommodatie voor de periode is geregeld. Je auto laat je in Harlingen bewaakt achter.

Reserveren: Heb je opeens zin in zo'n zeilavontuur? Stuur dan een mail naar Jaap voor de beschikbaarheid.
Kosten: Offertes worden op maat gemaakt. Groepsgrootte en verblijfsduur zijn bepalend.
Vertrek: Vanuit Harlingen of in overleg.
Alternatieven: Onze vloot vaart vanuit meerdere havens. Wij informeren u graag over de verschillende schepen voor allerlei bestemmingen.

Dineren op een plek die centraal ligt
Aan boord van de Aegir kom je in een gezellig verblijf waar je je met je familie of vrienden onmiddellijk thuis zult voelen. Je nodigt je kinderen, kleinkinderen en/of andere gasten uit op de Aegir, die zich bevindt op een centrale plek die je zelf kiest. Ons cateringbedrijf kan een professionele maaltijd klaarmaken rekening houdend met specifieke wensen. Er is genoeg slaapgelegenheid zodat je bij het diner een glas wijn en bij de koffie een heerlijke whisky kunt drinken. Ook sluitingstijden kun je zelf bepalen. Voor overleg of reserveringen stuur je een mailtje naar Jaap. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen.

 

 

 

 

Contactgegevens

Postbus 137
8860 AC Harlingen
Nederland 


T. 06-51 842 671

E. info@aegirzeilvaert.nl